Kávé és teaház

minőség, érték – egész évben

Katica több, mint pékség

A Katica több, mint pékség. Egész évben várjuk vendégeinket a péktermékek mellett cukrászsüteményekkel és közvetlenül Olaszországból rendelt, frissen őrölt, zamatos kávékkal, illetve szálas és filteres teákkal.

A Kávé- és Teaház vendégterében kényelmes, igényes környezetben találkozhat barátaival, üzletfeleivel vagy pihenhet meg családjával egy csésze tea vagy egy jó fekete kíséretében.

Szívesen biztosítunk helyszínt kisebb rendezvények számára is, 40 ember szellősen elfér a Kávé- és Teaház asztalainál.

Cukrászüzemünkben saját receptúra alapján süteményeket is készítünk. Vendégeink minőségi alapanyagokból készült friss termékeink közül válogathatnak, legyen szó tradicionális aprósüteményről, tortaszeletről vagy megrendelésre készített egész tortáról, tányérdesszertről. Széleskörű kínálatunkban megtalálhatók a könnyű piskóták, habos sütemények, gyümölcsös, tejszínes desszertek, de gondolunk a speciális étrendű vendégeinkre is, így számukra is készítünk alternatív hozzávalókból finomságokat.

Süteményeink egyedisége a gondosan válogatott, valamint a saját készítésű összetevőkben, odafigyelésben és az évtizedes tapasztalatban rejlik. Több mint 35 féle sütemény fordul meg a cukrászpultunkban egy hét alatt.