Katica Pékség

minőség, érték – egész évben

Katica több mint pékség

A Katica az év szinte minden napján nyitva van, így pékjeink az elmúlt 30 évben folyamatosan sütik a friss kenyereket, péksüteményeket.

A kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból magasfokú szakértelemmel és szívvel, lélekkel készítik egyedi, kézműves termékeinket pékjeink. Valljuk, hogy a kenyér lelke az idő, és az odafigyelés, azaz, a kenyér lelke maga a pék. Azt mondjuk, „ha rosszkedvű a pék, nem mosolyog a terméke”. Kenyereink természetesen kovásszal készülnek. Magyarországon egyedülállóan sörkovászos kenyeret is sütünk, ami méltán vásárlóink egyik kedvence. Közel negyvenféle kenyerünkből mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.

Legnagyobb büszkeségünk a 2003-ban „Magyar Kézműves Remek” címet elnyert hamuban sült házi kenyerünk, amit 1-2-3 kg-os változatban sütünk hagyományos, fatüzelésű búbos kemencénkben.

A finompékáru, péksütemény szerelmesei is széles választékot találnak a kakaós csigától a virslis rolón át a kenesei nyújtottig. Mintegy 150 féle termék kínálja magát a pultban.

Fontos számunkra, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk, így nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagok kiválasztása mellett a termékfejlesztésre, és szakembereink továbbképzésére is.

Legújabb fejlesztésünk a Katie & Baker kekszcsalád. Az exkluzív csomagolásban forgalomba hozott termék jelenleg 7 ízben érhető el, melyből 3 vegán változatban is készül.

Elhivatottak vagyunk az utánpótlás képzésben is, az utóbbi évek alatt akkreditált képzőhelyként 300 fiatal gyakorlati képzése valósult meg nálunk.

A Katica Pékség tulajdonosa, Gyenge Katalin is sokszor részt vesz az üzemben, a tábla mellett a termékfejlesztésben. Elismert szakemberként, folyamatos megújulásra való törekvésével viszi előre a csapatot. Számos nemzetközi kiállításon, illetve hazai és nemzetközi versenyen vesz részt ő és a cég több munkatársa. Az itt gyűjtött tapasztalatokat, új ismereteket beépítjük a saját receptúráinkba, technológiánkba.

Valljuk, hogy a hagyományaink adják a legstabilabb alapokat, így mindig megtalálhatók nálunk a magyar ízlésvilágnak legkedvesebb termékek.

Tobacco shop

The National Tobacco Shop is located next to the bakery at 23 Fő utca.

Open daily from 07:00 to 19:00.

At our parcel delivery point, you can easily and quickly send your shipment both domestically and internationally. We also provide the possibility of receiving the package for the recipients.

GLS Pack Point

At our parcel delivery point, you can easily and quickly send your shipment both domestically and internationally. We also provide the possibility of receiving the package for the recipients.