A Baker Street Kft. lepsényi üzemében készített kekszek egyedülállók a piacon, ugyanis gluténmentesség mellett semmilyen allergént nem tartalmaznak, vegánok, ugyanakkor ízletesek, és ételintoleranciában nem szenvedők számára is biztonságos csemegét jelentenek.

Családi vállalkozásként, több generáció szaktudásával és több mint 10 évnyi kekszgyártó tapasztalattal a hátunk mögött vágtunk bele a szakmailag hozzánk közel álló feladatba. Első lépésként kialakítottuk lepsényi üzemünket, ahol a 21. század elvárásainak teljes mértékben megfelelő, modern, számítógép-vezérelt gyártástechnológiát honosítottunk meg abszolút gluténmentes termelésre berendezkedve. Az igényeket szem előtt tartva saját receptúrát kikísérletezve megkezdtük a glutén-, tej-, hozzáadott cukor-, tojás-, szója- és pálmaolaj mentes, semmilyen allergént nem tartalmazó, vegán kekszek gyártását.

Óriási szakmai kihívás, hogy a glutén-és allergénmentesség mellett kekszeink finomak is legyenek, hiszen az ételintoleranciában szenvedők számára ugyanolyan fontos, hogy az étel finom legyen, mint az, hogy egyensúlyban maradjon az étrendjük. A gondosan megalkotott receptnek és a magas minőségű összetevőknek köszönhetően sikerült ízletes kekszeket alkotni, amelyek amellett, hogy finomak, rendkívül sok, a szervezet számára fontos tápanyagot is tartalmaznak. Így a Highbake termékeket bátran ajánljuk az ételintoleranciában szenvedők mellett a tudatos fogyasztás híveinek is, akik a cukor- és allergénfogyasztás mérséklésével, kizárásával odafigyelnek az egészségükre.

A glutén- és allergénmentes Highbake kekszek az alábbi ízekben érhetők el: